!


Veel gestelde vragen


Zijn de campers verzekerd?

 

Al onze campers zijn all-risk verzekerd, zo ben je verzekerd voor schade en ongevallen en kun je rekenen op 24/7 pechhulp.
Annuleringsverzekering; Mocht je onverhoopt de reis moeten annuleren, dan kun je annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden gelden. Een annuleringsverzekering is daarom altijd aan te raden. Neem hiervoor contact op met een verzekeringsmaatschappij.

Reisverzekering; Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten voor jouw eigen bezittingen en voor eventuele medische hulp in het buitenland. Dit valt niet onder de dekking van onze campers.


 

Hoe werkt het reserveren van een camper?
Wil je een van onze huurcampers reserveren voor jouw droomvakantie naar de zon of een leuke stedentrip? Op de pagina van desbetreffende camper kun je in de agenda’s de beschikbaarheid controleren. Als de camper nog beschikbaar is, op de door jou gewenste data, dan kun je via het contactformulier, telefonisch of per e-mail een reserveringsaanvraag indienen. U ontvangt een reactie als de reservering akkoord is. Maak vervolgens de reservering definitief door de gevraagde aanbetaling te voldoen. Het resterende deel betaal je 2 weken voorafgaand aan de huurperiode.

Wat gebeurt er als we onderweg pech krijgen?
Door onze campers goed te onderhouden proberen we pech zoveel mogelijk te vermijden, maar het kan voorkomen.
Erg vervelend natuurlijk.  Daarom hebben wij voor al onze kampeerauto’s pechhulp en vervangend vervoer geregeld via de verzekeringsmaatschappij van Camperverhuur Matter. In het geval van een ongeluk of  als je pechhulp nodig hebt, dan kun je de alarmcentrale 24/7 bereiken. Zij zorgen er voor dat de wegenwachthulp zo spoedig mogelijk ter plaatse is bij pech in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Mocht de camper niet snel genoeg gerepareerd kunnen worden, dan regelt de alarm centrale vervangend vervoer voor je. In het geval van een ongeluk, pech of als je problemen ervaart met de camper, neem dan ook altijd contact met ons op.

Is er een aanbetaling nodig om de reservering te bevestigen?
Zodra Camperverhuur Matter akkoord is met de door jou voorgestelde huurperiode, kan de reservering worden bevestigd. Om je reservering definitief te maken vragen wij je een aanbetaling te doen van €300,- van de huursom. Het resterende bedrag dien je 2 weken voorafgaand aan de huurperiode te voldoen.

* Heeft u een vraag die er niet tussen staat; vul gerust het onderstaande contactformulier in en we streven ernaar om dit binnen 24u te beantwoorden.